З архіву ПУ. Фото терористів-розвідників "ДНР" у формі ЗСУ потрапили в мережу

На світлинах зображені бойовики Олександр Гарах ("Саїд") з Тореза Донецької області, який був ліквідований 7 квітня, а також Віталій Корнєв ("Корінь") з Ямало-Ненецького округу Російської Федерації.

Терористи-розвідники "ДНР" Гарах і Корнєв

У мережі з'явилися фото терористів розвідувального батальйону "Спарта" у "ДНР", який раніше курував ліквідований Арсен Павлов ("Моторола"). Фото військових злочинців оприлюднив офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України у квітні 2020 року.

Він також звернув увагу на те, що терорист Корнєв одягнений в "піксельний" кітель, який носять в українській армії. Це може свідчити про те, що бойовики або використовували форму воїнів ЗСУ для диверсійних вилазок, або знімали її з убитих чи полонених Героїв.

"Знайомтеся: на фото – представники розвідки "Спарти" Гарах Олександр "Саїд" (7.04 – "200") і Віталій Корнєв "Корінь", розвідник-диверсант з Росії (війна ж "громадянська"). Зверніть увагу на форму цього персонажа. А якщо взяти до уваги розвідувальний батальйон "Спарта", висновки зрозумілі", – написав захисник України.

Терорист Олександр Гарах ("Саїд")

Відзначимо, що обидва терористи фігурують в базі сайту "Миротворець". Згідно з інформацією у їх досьє, Гарах був рядовим 2 взводу 2 роти окремого розвідувального батальйону №01801 "Спарта", розвідником-снайпером 1-ої групи 3-ї роти 2 загону спецназу розвідуправління "республіканської гвардії "ДНР".

Що стосується росіянина Корнєва, то він приїхав на Донбас у кінці 2014 року разом з рідним братом Олексієм Корнєвим і також вступив в розвідбат бойовика "Мотороли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...