Популярний ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов не приховує, що кулінарія - його велика пристрасть. Під час суворого карантину він навіть обзавівся професійної кухонним посудом, що дозволяє йому готувати, «як в ресторані», передають Патріоти України з посиланням на Факти. Далі - мовою оригіналу:
"— Хотя на самом деле мне больше по душе домашняя кухня, — признался ведущий канала «Украина». — Она более душевная, что ли. Поэтому я приобрел лишь несколько кастрюль, сковородок и ножей, которые просто облегчают процесс приготовления.
— Что вы готовите в осенний период?
— Сейчас для меня время блюд из тыквы. Я покупаю ее на базаре, выбирая круглые, слегка приплюснутые плоды ярко-оранжевого цвета. Мякоть таких тыкв всегда сочная и сладкая — такими получаются и приготовленные из нее блюда.
Мой фаворит — тыквенные оладьи, которые прекрасно подойдут и для завтрака, и для ужина. Они готовятся очень быстро, с минимальным количеством ингредиентов. Я добавляю в оладьи мускатный орех — он придает блюду пикантный вкус. А подавать такие оладьи лучше с пылу с жару вместе со сметаной.
Ингредиенты:
Приготовление:
НБУ після запуску в обіг української гривні 1996 року не тільки неодноразово міняв дизайн та папір купюр, але і сплав монет, як "білих" - 1-5 копійок, 1, 5, 10 гривень так і "жовтих" - 10-50, 1 гривня, зазначають Патріоти України. Так склалось, що ...
Згідно з міською легендою Чернігова, в кургані Гульбище на Болдиних горах похований один із найвідоміших героїв давньоруських билин — Ілля Муромець. Водночас у Києво-Печерській лаврі зберігаються мощі, які також вважають спрадавна його останками, зазна...