Шкаралупа "злітає сама", а жовток виходить ніжним і живильним.

Напевно, всі знають, що яйця корисно їсти на сніданок. У цьому продукті міститься багато білка, завдяки чому людина може поліпшити свою фізичну форму. Яйця не потребують складного способу готування - їх досить відварити і можна миттєво насолоджуватися апетитним стравою. Як приготувати яйця так, щоб вони вийшли ніжними і ароматними, а шкаралупа «злітала сама», - передають
Патріоти України.
Вам потрібно мати:
- 2 яйця;
- прохолодну воду;
- сіль;
- білий оцет.
Виконайте наступні кроки:
- Спершу занурте яйця в підсолену холодну воду, залиште на 5 хвилин. Потім вимийте їх гарненько.
- Налийте в каструлю холодну воду, додайте ложку солі, потім покладіть яйця.
- Накрийте каструлю кришкою і доведіть воду до кипіння.
- Зменшіть вогонь до самого малого і варіть яйця 5 хв. Потім вимкніть вогонь і почекайте 3 хв.
- Влийте в миску прохолодну воду, додайте ложку білого оцту і перекладіть туди яйця. Оцет вступить в реакцію з кальцієм, і шкаралупа стане ламкою.
- Коли яйця злегка охолонуть, зніміть з них шкаралупу легким дотиком.
Пам'ятайте, що якщо яйце варити занадто довго, то жовток стане синім і буде погано засвоюватися організмом.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...
Православне свято 13 листопада за новим календарем (26 листопада за старим) - день пам'яті святителя Іоана Златоуста, автора багатьох богословських і аскетичних праць, проповідника і людини, яка відзначилася благими справами. За юліанським календарем -...