З архіву ПУ. "Я тут цар і бог!": П'яний депутат, погрожуючи розправою, влаштував "розбірки" з ветеранами АТО і правоохоронцями (фото, відео)

Під час складання адмінматеріалів чоловік постійно погрожував вирішити питання із керівництвом районної поліції та назвав представників ветеранської організації “проплаченими псами”...

Чоловіка, який керував автомобілем напідпитку, затримали черкаські ветерани спільно із працівниками районної поліції в ніч з 23-го на 24 квітня поблизу села Хрещатик на Черкащині. Зі слів активістів, правопорушником виявився депутат Черкаської районної ради Анатолій Маринчак, передають Патріоти України 28 квітня 2020 року.

Як розповів у своєму дописі на Фейсбук громадський активіст та ветеран АТО Олесь Осмоловський, тої ночі він разом із працівником районого відділення поліції займалися пошуком браконьєрів поблизу села Хрещатик Черкаського району.

- Разом з громадськими організаціями ветеранів ми вирішили долучитися до операції “Нерест”. В зв'язку з цим ми вирішили звернутись до одного з членів профспілки і за сумісництвом оперуповноваженого карного розшуку, щоб він показав, де найбільше випадків незаконного вилову риби. Під час виїзду ми побачили на берегу Дніпра шалену кількість різних рибалок,чули багато човнів. Під'їжджаючи до села Хрещатик нам в лоб вилетіла "Нива Шевролє", яка ледь не спричинила ДТП. Водій “Ниви” різко здав назад та застряг на кущах, - повідомив пан Осмоловський. - Оперуповноважений підійшов до вказаного автомобіля та запитав чи все в порядку. На що почув цілу купу лайки, водій виліз з автомобіля і похитуючись почав кричати, хто ми такі і якого дідька з'явились на шляху цілого депутата Черкаської райради. Поліцейський показав посвідчення та запитав чи часом пан депутат не вживав алкоголю, так як мав запах перегару і його хитало в різні сторони. Він представився, як Маринчак Анатолій Іванович, в нецензурній формі повідомив що він тут Цар і Бог і він має право їздити п'яний де хоче і коли хоче.

Зі слів Олеся Осмоловського, чоловік дізнавшись, що його зупинили ветерани АТО, назвав їх “проплаченими псами” та погрожував фізичною розправою.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

- На місце події була викликана група швидкого реагування Черкаського РВ для складання адмінматеріалів згідно ст. 130 КУпАП. Прибувший екіпаж, як виявилось був знайомий з даним депутатом. Один з працівників намагався якось відговорити нас, щоб ми забули про цей випадок,так як будуть проблеми з керівництвом. Після чого я повідомив що зараз викличу відповідального по УВД. Працівники поліції зрозуміли що потрібно робити по закону, - написав ветеран.

Зі слів активістів, в результаті медичного огляду у лікаря-нарколога, у його крові було виявлено 1,2 проміле. Медики встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На відео, опублікованому активістами, чоловік не заперечує, що сів за кермо напідпитку.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

- На приватній машині вони мене зупинили, потім приїхали уже в “ментовській” машині. Я не відмовляюся, що я випив чарку випив-другу, і мені все одно, що я депутат. Я виступлю і розповім, як все було, що на приватній машині їздив, - казав правопорушник знайомому в телефонній розмові. - Громадські організації, ще щось... Я це все розкажу по повній програмі. Набирай Лободу (керівник Черкаського районного відділення поліції - ред.), якщо треба - будемо зустрічатися.

За даними офіційного сайту Черкаської районної ради, Анатолій Маринчак був обраний до районної ради в 2015-му році від Народної партії та є головою постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.
Олесь Осмоловський додає, що під час телефонних розмов, правопорушник не соромився зазначати, що дає щотижня 200 літрів палива комусь з керівництва поліції.

- Зараз до мене доходить інформація що пан депутат шукає можливість “закрити” питання через корупційні схеми. Прошу розголосу,прошу взяти під свій контроль відповідні органи. Прошу ДВБ встановити корупційні зв'язки які озвучив депутат Маринчак Анатолій Іванович. Від себе я зроблю звернення по всіх інстанціях щоб всі винні були притягнуті до відповідальності, - зазначив ветеран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...