З архіву ПУ. "Їх зацікавила колекція Пороха, але не цікавлять колекції Табачника, Медведчука. Дебеерівська ср...нь повинна на колінах просити вибачення", - український письменник

Музей Івана Гончара давно став для всіх свідомих українців своєрідною святинею, одним із центрів українства.

Юрій Винничук. Фото: Дзеркало тижня.

"Ніхто не любить політиків-слабаків. А наш Цахес саме такий. Те, що він сьогодні влаштував зі своєю штатною мадам Пупкіною, видає всі його хворобливі фобії і водночас заказуху Пуцькіна. Маніякальне бажання посадити Пороха перетворюється в бездарний тупий фарс. Це скидається на потуги Моськи вкусити Слона. Вкусити не може, то хоч дзявкне", - пише Юрій Винничук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України у травні 2020 року, та продовжує:

"Їх зацікавила колекція Пороха, але не цікавлять колекції Табачніка, Медведчука, безлічі нардепів, міністрів, податківців та митників, які теж збирають колекції.

Тому всі, хто бере участь у цьому дикому фарсі, будуть люстровані і опиняться в кращому випадку в Ростові. На своїй історичній родінє.

Музей Івана Гончара давно став для всіх свідомих незеленських українців своєрідною святинею, одним із центрів українства. Сюди треба йти з чистим серцем і добрими намірами. Але це яничар не стосується. Вони звикли все брати штурмом. Для них нема нічого святого: ні мови, ні віри. Якщо ми і це їм подаруємо, то гріш нам ціна.

У книзі відвідувачів музею є і мій скромний запис з 1973 року, коли музей ще був приватним. А спілкування з покійним Іваном Гончарем залишило в мені неймовірно одухотворений спогад. Дебеерівська срань повинна на колінах просити вибачення і цілувати поріг, який вони топтали".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...