З архіву ПУ. Юрист пояснила, як Кремль пов'язаний з "коронавірусним бунтом" в Україні

За п'ять років інформаційної та прямої війни з Росією багато хто так і не навчилися думати.

Про це 20 лютого 2020 року у своєму блозі пише юрист-кримінолог Ганна Маляр, передають Патріоти України.

Маляр дивується з того, наскільки легко українські користувачі соціальних мереж піддаються на маніпуляції і російські фейки. Вона зазначає, що за останні дні в Росії активізувалися користувачі, які запускають хвилю чуток і фейків, а в Україні це активно підхоплюють.

Юрист пише, українці репостять відверті провокації і дивують тим, що самі вірять в помилкову інформацію.

За її словами, на початку тижня з Росії почали запускати пропаганду про те, що саме львівські активісти розстрілювали людей на Майдані в 2014 році, а тепер закликають до ненависті проти людей, які вийшли на вулиці через повернення українців з Ухані.

Вона запевнила, що депутат Дубинський сам почав розпалювати ненависть, коли заявив, що до нього на округ не допустить ніяких людей з Ухані. Другий факт - це те, що ніхто з користувачів соцмереж не реагує на реальні проблеми, які є в суспільстві, і помічає їх лише тоді, коли підключаються російські користувачі.

Маляр запевнила, що люди, які протестують, в першу чергу не довіряють владі і бояться, що та зробить щось не так і зараження вийде за межі медустанов. Ніякої ненависті у них немає до своїх співгромадян.

Юрист закликала всіх спочатку думати, перш ніж щось репостить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...