З архіву ПУ. "Камни с неба": В окупованому Криму засумували за Україною

Жителі анексованого Росією українського Криму заявили, що їм жилося краще до окупації.

Про це на сторінці в Twitter повідомив блогер із ніком КРЫМский бандеровец, передають Патріоти України.

Він посилається на повідомлення кримчан в одній з керченських спільнот у соцмережі. "Трохи лютого екстремізму", – написав блогер. Так, один з анонімних користувачів запитав: "Керчани, як ви думаєте, де жилося краще, в Україні чи в Росії?"

Частина коментаторів відповіла, що в Україні. "У будь-якому випадку, хоч як крути, так вже ніколи не буде", – зазначив один із жителів півострова.

"В Україні. Діти політеху залишилися б живі, і не було б хімічного геноциду Армянська", – додали в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...