З архіву ПУ. Карма: Педофіла, чиїми жертвами стали 200 дітей, згвалтував і вбив з особливою жорстокістю співкамерник

Вбивця, який сам є засудженим гвалтівником, стверджує, що мотивом стала помста. Він хотів, щоб педофіл сам випробував те, що відчували діти, над якими він поглумився.

Річард Хакл

У британській в'язниці Full Sutton співкамерник згвалтував з вбив з особливою жорстокістю Річарда Хакла, засудженого в 2016 році до 22 довічних тюремних термінів за педофілію. Жертвами Хакла стали майже 200 дітей, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Пол Фітцджеральд, який сам є засудженим гвалтівником, стверджує, що мотивом вбивства стала помста. Він хотів, щоб педофіл сам випробував те, що відчували діти, над якими він поглумився.
Вбивство, розгляд якого почався в Королівському суді міста Халл, відбулося в жовтні 2019 року. Як повідомляє видання Daily Mail, Фітцджеральд встромив в ніс Хакла друкарську ручку, яка пронизала його мозок, завдав йому поранення в шию викруткою, згвалтував предметом «кухонного начиння» і задушив електрокабелем. Після цього він ще збирався приготувати і з'їсти частини його тіла.Пол ФітцджеральдЗа словами прокурора Ніла Макдональда, напад було ретельно сплановано. Тіло 33-річного Хакла було знайдено зв'язаним по руках і ногах, а в роті був кляп. Вбивця, у якого є проблеми з психікою, зізнався, що йому подобалося те, що він зробив, і що він збирався також вбити ще двох-трьох чоловік.
Річард Хакл, фотограф-фрілансер, влаштувався волонтером, що допомагає в дитячих притулках в Малайзії і Камбоджі. І користувався беззахисністю довірених його турботам дітей у віці від шести до 12 років. Коли його злочини були розкриті, Хакла екстрадували до Британії, де його віддали під суд. Педофіл не тільки гвалтував дітей, але ще і ділився зробленими фото і відео в інтернеті і мав намір побудувати на цьому бізнес, торгуючи дитячою порнографією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....