З архіву ПУ. КГБіст їздив до Москви святкувати 75 років "пабєди" і назад до Харкова пер 50 "пам'ятних медалей", - політтехнолог Голобуцький

"СБУ затримала на кордоні України і Росії ветерана загону спецназу КГБ СССР «Каскад», учасника радянської інтервенції в Афганістані, колишнього заступника ген.директора харківського заводу ім. Малишева Михайла Ісаєва: КГБіст їздив до Москви святкувати 75 років "пабєди" і назад до Харкова пер 50 "пам'ятних медалей", які місцевим ветеранам передали ветерани з російського Бєлгорода", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький 15 липня 2020 року на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тепер старого КГБіста звинувачують за ст 436-1 у виготовленні і розповсюдженні комуністичної, нацистської символіки і пропаганді тоталітарних режимів, що загрожує 10 роками позбавлення волі. Група харківських адептів побєдобєсія жаліється, що Ісаєва та інших совкодрочерів "майже 10 годин промурижили на кордоні, обшукували машину, погрожували".
--
Звісно, ні на які 10 років він не сяде - на жаль. Але сам підхід абсолютно правильний. Кремль в найкращих шпигунських традиціях використовує для поширення своєї пропаганди представників "безневинних і цілком не підозрілих" груп населення: старі, діти, вагітні, хворі... Хто там ще? Але від цього ворожа пропаганда не перестає бути ворожою, а злочин не перестає бути злочином.

Обшук вже сам по собі непоганий профілактичний захід. Всі ці адепти "адіннарот" мають в результаті просто боятись порушувати закон. Цього буде цілком достатньо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...