З архіву ПУ. "Хлопці, давайте до нас на пляж!": Як дівчата авіацію ЗСУ в Азові зустрічали (фото)

Незвичайне фото з навчань морської піхоти ЗСУ біля узбережжя Азовського моря не залишило байдужим український сегмент соцмереж.

Морські піхотинці ЗСУ провели масштабні навчання на узбережжі Чорного моря. Маневри мали можливість спостерігати і цивільні. Гучне фото з навчань морських піхотинців оприлюднив Telegram-канал "Український Діалог", передають Патріоти України 30 травня 2020 року.

На фото дві дівчини у відвертих купальниках, які загоряли на узбережжі, сфотографувалися на фоні військової авіації ЗСУ, яка летіла на низьких висотах.Соцмережі вразили і фігури дам, і міць українських вертольотів. "Круто", "Трохи не зірвали дівчата навчання))", "Відразу зрозуміло, чому так низько летять військові", - пишуть коментатори.

Варто відзначити, що в тактико-спеціальних навчаннях взяли участь підрозділи морської піхоти, авіація Сухопутних військ, ДШВ, морська служба та прикордонники. Військові відпрацьовували вчинення опору морському десанту противника, а також звільнення захоплених об'єктів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...