З архіву ПУ. "Ходули выдали не те": У мережі підняли на сміх черговий конфуз Путіна (фото)

Як відомо, президент РФ дуже комплексує з приводу свого низького зросту.

В мережі в черговий раз помітили курйозні нестиковки із зростом Путіна. Це помітив український політтехнолог Олексій Голобуцький, написавши у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Ходять чутки, що президент РФ дуже комплексує з приводу свого низького зросту, тому, щоб здаватися вище співрозмовників, користується різними хитрощами.

Тепер курйоз помітили на Міжнародному конгресі з кібербезпеки, де російський лідер виходив на сцену, щоб особисто привітати главреда Russia Today Маргариту Симоньян. На знімку з заходу можна помітити, як неприродно ходить Путін.

"Ходульную систему до цього заходу, правда, видали явно некомфортну - щоб хоч 160-сантиметрову Симоньян обігнати після вчорашнього епік-фейла з мексиканським воротарем", - зауважив Олексій Голобуцький.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...