З архіву ПУ. Козак успішно повторює свій сценарій по Придністров'ю: "Зеленського і Єрмака судитимуть за державну зраду", - редактор "Ліга.нет" про "консультативну раду"

Створення "консультативної ради" щодо Донбасу за участю представників ОРДЛО на рівних з українською стороною рівносильно державній зраді. Про це пише 13 березня 2020 року авторитетний журналіст Петро Шуклінов, зазначають Патріоти України.

"Володимир Зеленський, судячи з усього, погодився, що в Україні громадянська війна. Єрмак прямо виводить Росію з війни на Донбасі. Офіційний Київ почне прямі переговори з терористами: з одного боку - 10 представників Києва, з іншого - 10 Донецька/Луганська. Решта членів Мінська по одному голосу. Це сценарій Придністров'я, який теж підписував Козак. Повторили з Україною. Молдова в підсумку залишилася з ганьбою і без територій", - зазначив він.

Як повідомлялося раніше, У Мінську підписані домовленості про створення органу, яким фіксується суб'єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача, опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...