З архіву ПУ. Лікарі розповіли, яка категорія людей невразлива для коронавірусу

Коронавірус COVID-2019, що дістався до України, дуже рідко вражає деякі категорії людей.

Хто найменше схильний інфікуванню, та як захиститися від інфекційної хвороби, що загрожує небезпечними ускладненнями, - передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Згідно з останніми даними, зробленими на основі аналізу центру з контролю захворювань КНР, до такої категорії відносяться діти та підлітки. Так, на категорію від нуля до десяти років припадає всього 1% хворих, така ж статистика і у вікової групи 10-19 років.

Найбільше схильні до ризику захворіти літні люди. При цьому з віком збільшується не тільки ймовірність інфікування, але і летальність.

Нагадуємо, що основною групою ризику є люди старше 80 років, хворі на діабет і важкими недугами серця.

Вся справа в тому, що з віком імунна система людини стає слабша й більш сприйнятлива до інфекцій. А наявність хронічних захворювань підвищує ризик розвитку ускладнень.

Головні засоби захисту від коронавіруса - це регулярне миття рук з милом (не менше 15-20 секунд), а також уникання контакту з людьми, у яких є ознаки ГРВІ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...