З архіву ПУ. "Має значення не ціна, а те, скільки монет з золота, срібла або біткоїну у вас є": Відомий американський інвестор прогнозує "смерть" долара

Останні тижні спостерігається найвищі за кілька років курс біткоїну. А після економічних проблем, які виникли через пандемію, виріс попит на срібло і золото, що призвело до подорожчання цих дорогоцінних металів.

Відомий американський інвестор, оглядач Yahoo Finance Роберт Кіосакі заявив про те, що долар вмирає, а купувати потрібно срібло, золото або криптовалюту. Таку заяву він зробив у своєму мікроблозі Twitter, передають Патріоти України.

"Долар вмирає. Срібло як і раніше доступно кожному. Коли долар руйнується, має значення не ціна, а те, скільки монет з золота, срібла або біткоїну у вас є", – написав Кіосакі.Обозреватель Yahoo Finance Роберт КіосакіВідзначимо, серед провідних експертів різке зниження курсу долара обговорюють уже не перший рік. Нібито американська валюта більше не справляється зі своєю функцією головної резервної "монети".

Разом з тим останні тижні спостерігається найвищі за кілька років курс біткоїну. А після економічних проблем, які виникли через пандемію, виріс попит на срібло і золото, що призвело до подорожчання цих дорогоцінних металів.

При цьому також важливо відзначити, що криптовалюта зараз не визнає більшість центробанків. Цей актив не вважають платіжним засобом, а купуючи біткоїн можна як заробити, так і втратити. Курс не залежить від економічно обґрунтованих факторів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...