З архіву ПУ. Міні-диктатору догодили: На свіжому фото Путіна помітили цікаву деталь

Російському президенту підібрали правильну "групу для фотографування".

Політолог Олексій Голобуцький звернув увагу на цікаву деталь на свіжому фото президента Росії Володимира Путіна, коли той відвідав завод КАМАЗ. Відповідне фото з'явилось в Telegram-каналі AllГолобуцький, передають Патріоти України.

"Путін вчора на заводі КАМАЗ: після явно невдалих фоточок в гігантській кабіні крихітного Путіна організатори вирішили це компенсувати груповим фото. Десь знайшли (чи, як завжди, підвезли чергових "представників народу") робітників заводу, на тлі яких Путін раптом став якщо не велетнем, то доволі високим і представницьким. Обличчя в Путіна тут вже явно задоволене: догодили міні-диктатору", - звернув увагу Голобуцький.

Зазначимо, що в мережі часто жартують над зростом Путіна. Російський президент комплексує і намагається виглядати візуально вищим, у цьому йому допомагають правильні пози, а інколи і взуття із платформою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...