З архіву ПУ. "Міс Україна-2019": Спливли пікантні подробиці про походження переможниці конкурсу (фото)

Красуня відверто розповіла про свою сім'ю і особисте...

Міс Україна 2019 Маргарита Паша

Міс Україна 2019 Маргарита Паша народилася насправді не в Україні. Дівчина обурена, що хейтери роблять на цьому акцент і чіпляються за її походження, передають Патріоти України 21 вересня 2019 року з посиланням на Сьогодні.

Маргарита Паша зізналася, що її сім'я переїхала в Україну, коли їй виповнилося три роки і відверто розповіла про своє походження. "Я нікого не приховую. Я з Харкова, з багатодітної сім'ї. Ми переїхали в це місто, коли мені було три роки. Так, я народилася в Росії, але я є громадянкою України – у мене є паспорт. Я ж не могла вибрати, де народитися. В Україні я виросла, ходила в дитячий садок і отримувала освіту. Не розумію людей, які чіпляються за це і ставлять акценти на моєму особистому житті", - повідомила власниця титулу Міс Україна 2019.

Також вона розповіла про свою матір і зазначила, що захоплюється тим, як вона побудувала свій власний бізнес. "З приводу моєї мами, я захоплююся цією жінкою – вона побудувала свій бізнес і багато працювала. Я не скажу, що із забезпеченої сім'ї, але мама забезпечила мене всім необхідним. Я не приховую своєї сім'ї, просто навіщо я повинна це все виносити на публіку. Ви повинні знати про мене, як про особистість", - додала Маргарита Паша.

Дівчина зізналася, що в її житті немає місця романтичним відносинам і вона на даний момент вибрала кар'єру.

"У мене немає відносин і я поясню, чому. Я не можу поєднувати, я та людина, яка займається однією справою і занурюється в це. Будь-які відносини вимагають уваги. Я прокидаюся о 4 ранку, щоб о 7-й бути в ефірі. У мене немає вільного часу! Я це прекрасно розуміла, а особливо, коли йшла підготовка до конкурсу. На сьогоднішній момент я вибрала цей шлях для себе", - зізналася вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...