З архіву ПУ. "Міс Україна-2019" вразила шанувальників ефектним шпагатом (фото, відео)

Маргарита Паша зробила шпагат в повітрі і вразила своїми здібностями шанувальників.

Маргарита Паша

Фото і відео, на яких дівчина продемонструвала прекрасну фізичну форму, "Міс Україна-2019" опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України 21 жовтня 2019 року.

"Нарешті присвятила час собі", — написала Маргарита.Шанувальники зробили багато компліментів моделі, підкресливши, що шпагат у неї вийшов кращий, ніж у скандальній російської балерини Анастасії Волочкової.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...