З архіву ПУ. "Можна кидатися кака*ками!": Відомий шоумен пожартував над переможницею Нацвідбору, яка так і не поїхала на "Євробачення-2019"

Український телеведучий Сергій Притула у равні 2019 року і виклав фотоколаж зі скандальною співачкою MARUV.

Шоумен взяв знімок артистки, де вона сидить в шкіряному костюмі з дуже сміливим декольте і замість обличчя MARUV вставив своє. Фото Притула опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Хотів написати "давайте вболівати за Україну разом", але згадав, що MARUV не поїхала. Шкода! У коментарях можна кидатися кака*ками, банити не буду", — написав Притула.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на публікацію знаменитості: "Сергій, і від нас приховували таку фігуру?", "Сі*ьки приховував теж", "Сергій, а раптом підете в президенти і такий компромат", "Треба дивитися Євробачення. Там коментарі будуть набагато яскравішими за сам конкурс", — написали люди.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...