З архіву ПУ. Над нею насміхався весь світ, а вона виявилася красунею (фото)

Історію про молоду іранку, що спотворила себе пластичними операціями, встигли розповісти багато світових ЗМІ.

Юна іранка Сахар Табар шокувала інтернет своїми страшними знімками. Фото 19-річної Табар привернули до себе увагу громадськості в кінці 2017 року. Тоді її фото по-справжньому шокували мережу: на них юна дівчина виглядала як змарніла стара з величезною головою і непропорційними рисами обличчя. Краси їй не додавали і запалі очі, які дівчина підкреслювала темним макіяжем, передають Патріоти України.

Навколо фотографій Сахар ходило безліч чуток. Так, деякі користувачі стверджували, що вона зробила більше 50 пластичних операцій, в спробі стати схожою на Анджеліну Джолі. При цьому більшість інтернет-користувачів сходилися на думці, що дівчина схожа швидше на головну героїню мультфільму «Труп нареченої».

Днями дівчина вирішила розвіяти всі чутки про свою персону. Вона опублікувала в Instagram свої реальні знімки без фотошопу і макіяжу. Як з'ясувалося, Цукор - звичайна дівчина з красивим обличчям.
Вона зізналася, що свого часу дійсно зробила пару пластичних операцій - збільшила губи, поправила ніс і зробила ліпосакцію. Однак при цьому в життя її обличчя продовжує виглядати природно.

Сахар пояснила, що її «лякаючі» фото були відредаговані. Дівчина стверджує, що хотіла зробити їх смішними і просто розважалася.

Варто відзначити, що жарт вдався на славу: історію про молоду іранку, що спотворила себе пластичними операціями, встигли розповісти багато світових ЗМІ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...