З архіву ПУ. "Навіть Шевченко в шоці": У мережі підняли на сміх "відверте" фото сепаратистки Штепи

У мережі з'явилося нове фото відомої сепаратистки, колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи, зроблене в її спальні.

Фото: ЗМІ

На ньому вона лежить з букетом штучних тюльпанів на ліжку і позує перед камерою. Знімок опублікований на сторінці "Еж Пых" в Twitter, передають Патріоти України.

Штепа одягнена в ошатний костюм, сріблясті туфлі, проте увагу користувачів мережі крім її образу привернув і задній фон на фото - на стіні кімнати висить портрет українського поета Тараса Шевченка, на якому він виглядає дещо здивованим.

Підписники автора поста не обділили увагою цю деталь і кумедно відреагували на неї в коментарях, зазначивши, що зовнішній вигляд Штепи шокував навіть Шевченко. "Тарас на стіні незрівнянний", "Навіть Григорович о**їває від такої х**ні", - пишуть вони.

Бурхливу реакцію у користувачів мікроблогу викликала і в цілому вся ідея фото сепаратистки. Таким чином, воно стало приводом для жартів, фотожаб і проведення паралелей зі ще одним її дивним фото.

"С*чка", "Це ж знаменита Неля Штепа", - іронізують в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...