З архіву ПУ. Названо ТОП-10 вживаних "безпроблемних" авто (фото)

Відшукати серед величезного числа пропозицій хороший старий автомобіль – завдання не з простих. Однак, якщо не гнатися за престижністю авто, то вибрати можна.

Авторитетне британське видання, що спеціалізується на автомобілях, склало свій список машин, на які, при виборі вживаного транспорту, варто звернути увагу в першу чергу, передають Патріоти України.

1. Mazda 6

Дуже привабливий автомобіль у всіх сенсах. Виробники оснастили Mazda 6 безліччю різних опцій, але в той же час в ній немає нічого зайвого. Зараз на ринку можна побачити різні пропозиції з продажу седанів, хетчбеків і універсалів – їх ціни цілком прийнятні. В асортименті представлені дизельні і бензинові варіанти двигунів.

2. Ford Galaxy другого покоління

Цей мінівен був створений спеціально під європейський авторинок – машина досить простора і при всіх своїх перевагах дешева. Єдине проблемне місце, яке нерідко зустрічається серед старих машин цієї моделі, – підвіска і такий же електронний блок управління.

3. Lexus IS 200

Цей представник бізнес-класу прекрасний не тільки завдяки своїй високій надійності, але і за рахунок симпатичного зовнішнього вигляду. Автомобіль зручний в обслуговуванні, так як багато деталей в ньому взаємозамінні з маркою Toyota, однак варто пам’ятати про те, ремонтні роботи Lexus все одно обійдуться недешево.

4. Jaguar S-Type

Можливо, це автомобіль з не найпривабливішим дизайном, зате він точно незвичайний і відноситься до бізнес-класу. Дизайнери, судячи з усього, надихнулися романтикою минулого, тому втілили в зовнішності авто ретро-мотиви. Але за цією скромною зовнішністю під капотом ховається потужний двигун. Всього представлено кілька варіантів двигуна: дизельний V-подібний шестициліндровий, і бензинові V8 і V6. Однак, майбутньому власнику потрібно знати, що за статус потрібна відповідна плата – запчастини на Jaguar далеко не з дешевих.

5. Honda CR-V

За помірну вартість в «особі» Honda CR-V можна отримати автомобіль з хорошим набором корисних опцій. Він зручний в якості сімейного автомобіля. При виборі уживаного CR-V особливу увагу варто приділити стану електрики і кондиціонера, тому що це слабкі місця в цій моделі.

6. Mazda MX-5 родстер

Цей спорткар можна охарактеризувати як комфортабельний і легкокерований автомобіль. В обслуговуванні МХ-5 відносно недорогий, причому не має значення, в якому році машина була випущена. З огляду на те, що ця модель Mazda ламається дуже рідко, придбання цього автомобіля можна вважати вигідним капіталовкладенням.

7. Ford Fiesta

Мініатюрний автомобіль запав у душу багатьом любителям легкої активної їзди, що не в останню чергу пов’язано з легкістю рульового управління. Fiesta дуже практичний автомобіль і не зажадає в себе багато грошей при обслуговуванні – запчастини на нього коштують недорого, а витрата бензину цілком помірна.

8. Citroen Xsara Picasso

Незважаючи на компактні розміри, в ньому комфортно розміститься компанія з п’яти осіб. Це дешевий автомобіль, який подарує комфортну поїздку для всіх учасників. При виборі автомобіля на ринку вживаного транспорту, потрібно ретельно оцінити стан електроніки та зчеплення на дизельних варіантах.

9. BMW 7-Series E38

Прекрасний якісний, але дорогий автомобіль, якому мало хто знайшов ефективне застосування. Справа в тому, що для переміщення по місту переважна кількість покупців віддавали перевагу 3-ю або 5-у серію BMW. Зараз відшукати хороший варіант в кузові Е38 не так складно, але все ж при огляді краще подивитися в автомобілі слабкі місця, в цьому випадку – електрику і підвіску.

10. Honda Accord Wagon

Ідеальний автомобіль для тих, кому час від часу потрібно переміщати невеликі вантажі. Accord Wagon прекрасно укомплектований і зовсім не виглядає старомодно. Іноді на цих машинах з дизельними двигунами можуть «грішити» турбокомпресори, і заміна їх обійдеться недешево, тому перевагу краще віддати бензиновій варіації.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...