З архіву ПУ. Недитячі "розваги": Скандал навколо зірваного прапора в Запоріжжі отримав продовження

Правопорушниками виявилися двоє 19-річних юнаків і 13-річна дівчинка.

Слідчі Олександрівського районного відділення поліції в Запоріжжі відреагували на інцидент з державним прапором, який стався 30 квітня 2020, відкривши кримінальне провадження за частиною 1 статті 338 («Наруга над державними символами») Кримінального кодексу України, передають Патріоти України з посиланням на правоохоронні органи.

Правопорушниками виявилися двоє 19-річних юнаків і 13-річна дівчинка. З нею працює ювенальна превенція, а ось її старших «подільників» доставили у відділення поліції.Досудове розслідування триває. Поки що причини свого вчинку «герої» скандалу не пояснюють.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...