З архіву ПУ. Несподіване послання на старих шпалерах виявила жінка під час ремонту

Знахідка дала їй дуже корисну пораду.

Жінка з Австралії ремонтувала свій будинок, коли натрапила на записку від попереднього власника, заховану під шпалерами, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

Австралійка чистила стіни свого будинку від старих шпалер, коли виявила несподіване повідомлення від попереднього власника. Послання, написане пером, було DIY-керівництвом (Do It Yourself, «зроби сам») від якогось Джона. Воно було датоване 21 грудня 1997 року. «Якщо вам коли-небудь знадобиться обклеїти цю кімнату шпалерами, потрібно 8 рулонів шпалер», - говорилося в записці. «[5 грудня 1997 року] я купив лише 6 рулонів по 17 доларів за рулон, і мені не вистачило. Це мене дуже розлютило», - уточнив автор послання.

Жінка поділилася своєю знахідкою в одній з груп у Facebook. Багатьом користувачам соціальної мережі ідея залишати подібні послання припала до душі, деякі назвали її розумною і «турботливою». Однак були й ті, хто виявив недоліки такої поради, вказавши, що шпалери бувають різної ширини і довжини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...