З архіву ПУ. Особливо небезпечну шахрайку, яка лякає високими зв'язками, оголосили у всеукраїнський розшук (фото)

На сьогоднішній день офіційно органами слідства визнано потерпілими більше 15 осіб.

Служба безпеки України і Генпрокуратура оголосили в розшук підозрювану в шахрайстві в особливо великих розмірах Лауру Шваліковську, яка залякувала своїх жертв "великими зв'язками" в органах влади. Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ, передають Патріоти України 31 серпня 2019 року.

Шваліковська Лаура Аркадіївна, 12.07.1977 року народження, мешканка м. Києва, підозрюється в скоєнні низки особливо тяжких злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах).

Встановлено, що підозрювана може представлятися іншими іменами і прізвищами, а також мати при собі підроблені документи на імена: Заєць Лариса Аркадіївна, Шваліковська Лариса Аркадіївна, Маргарита Міллер. Тільки на ПІБ Шваліковська Лаура Аркадіївна Подільським районним ГМС міста Києва видано 4 паспорта громадянина України, а також 3 паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Як зазначається, на протязі 2011-2018 рр. вона вміло входила в довіру до громадян, заводила "дружбу", вводила в оману і під різними приводами (надання допомоги в оформленні робочих віз, покупка квартир на вигідних умовах, придбання імпортних автомобілів і т.д.), шляхом обману і зловживання довірою отримувала від них значні суми грошових коштів. В подальшому послуги не надавалися, гроші не поверталися, на телефонні дзвінки не відповідала, місце знаходження не відомо.

Крім того, дуже часто лякає великими зв'язками і покровителями в органах державної влади, правоохоронних органах і судовій гілці влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...