З архіву ПУ. От-така наука..: Професорка педагогічного вишу називає Україну "онкохворою американською колонією", а мовний закон - "фашизмом"

2017 року Євгенію Більченко було занесено до бази даних "Миротворця".

Кандидатка педагогічних наук, професорка кафедри культурології та філософської антропології Факультету філософської освіти та науки Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенія Більченко після посилення дії закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної" оприлюднила цілу низку заяв як "представник російської цивілізації". Вони з'явилися на Фейсбуці викладачки, передають Патріоти України.

"Цей закон - лише ланка в ланцюзі, черговий опухлий лімфовузол в тілі онкохворої американської колонії", - зазначає Більченко, повторюючи тези з федеральних телеканалів РФ.

Українська влада, на її думку, керована "вуличними етнорадикалами", що, як вона вважає, займаються "фашизмом" і "Бухенвальдом". Сама ж Україна для неї є "тоталітарною країною".

При цьому в сучасній Росії жодних проявів тоталітаризму чи українофобії вона не помічає.

На противагу встановленій законодавством вимозі аби з 16 січня 2021 року працівники торгівлі та обслуговування зверталися до клієнтів та відвідувачів державною мовою, викладачка заявляє, що вона "навпаки, зараз свідомо переходить в сфері обслуговування на російську".

На сторінці кафедри повідомляється, що Більченко дійсно працює у них на професорській посаді.

А в себе на сторінці професорка, зокрема, розповідає, як під час карантину в форматі онлайн приймає екзамени у студентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...