З архіву ПУ. "Поки "Посейдон" завдасть по нам удар, РФ вже не буде", - США про російську "торпеду судного дня"

Можливо, розуміють це і в Росії, так як мають намір виготовити тільки тридцять безпілотних субмарин.

Російський безпілотний підводний човен "Посейдон", розпіарений пропагандистами, не просто невдала розробка, а повний провал з усіх точок зору. Це озброєння настільки неефективне, що за цим показником його навіть складно з чимось порівняти, передають Патріоти України у січні 2021 року з посиланням на Forbes.

Як зазначив американський експерт в області озброєнь Девід Екс, безпілотна субмарина "Посейдон", здатна нести ядерне озброєння і помпезно названа "торпеда судного дня", в разі її застосування проти США (саме ця держава в РФ вважається головним ворогом) буде добиратися до цієї країни два дні. За цей час як і субмарину можна виявити і знешкодити, так і теоретично цілком можна знищити Росію більш ефективними видами озброєння, які є у США.

Девід Екс назвав безпілотний підводний човен "Посейдон" повільним і вразливим. Він зазначив, що це абсурдне по всіх параметрах озброєння створене виключно з пропагандистською метою.

Можливо, розуміють це і в РФ, так як мають намір виготовити тільки тридцять безпілотних субмарин.

"Поки "Посейдон" досягне берегів США і завдасть удар, Росія вже перестане існувати", - заявив Екс.

А експерт Оуен Коут з Массачусетського технологічного інституту припустив, що, вступивши в проект "Посейдон", Росія "створює ілюзію чогось значного і намагається зробити страхітливий ефект, витративши на це всього лише кілька мільярдів доларів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...

"Якась машина брудна": Оля Цибульська потрапила в ДТП і показала свій пошкоджений автомобіль (фото)

субота, 27 квітень 2024, 14:53

Співачка Оля Цибульська в Stories повідомила, що потрапила в ДТП. Артистка викликала поліцію, яка приїхала на місце події у Києві. Співачка показала фото пошкодженого автомобіля і розповіла, що врізалася в паркувальний металевий бар'єр. За словами арти...