З архіву ПУ. Полювання на принців: Гаррі зізнався, коли і чому закохався у Маркл

Маркл не тільки народила чоловіку спадкоємця, але й стала головним ініціатором зречення від престолу.

Меган Маркл і принц Гаррі

Принц Гаррі здивував шанувальників несподіваним зізнанням. У пориві одкровення молодший онук Єлизавети II докладно описав той момент, коли і за яких обставин закохався у Меган Маркл. Ексактриса докорінно вплинула на життя британського принца та й досі продовжує це робити. Як Меган вдалося роздобути серце принца, повідомляє видання Daily Star, передають Патріоти України.

Маркл не тільки народила чоловіку спадкоємця, але й стала головним ініціатором зречення від престолу. Гаррі дуже змінився за час життя з Меган. Колишня актриса ніби приворожила принца.

У приватній розмові з приятелями принц Гаррі зізнався, що впав до ніг Маркл під час подорожі по Африці. Тоді пара тільки починала зустрічатися і ніхто не знав до чого це все може привести.

Закохані мало що знали один про одного, але вже жили в солом'яному наметі з душем на відкритій терасі з видом на лагуну. Незвичайна атмосфера передбачала романтику і ніжні почуття.

Саме в цьому місці Гаррі зрозумів, що закохався в актрису і хоче одружитися на ній. Захоплююче проведення часу пари якнайкраще сприяло цьому. Закохані гуляли, рибалили, приємно проводжали кожен день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...