З архіву ПУ. Помста за СРСР: На Росії озвучили страшний прогноз щодо нової війни Путіна

При цьому не уточнюється, з ким саме буде воювати Росія.

Відомий російський політолог Валерій Соловей, який раніше заявив, що 2019 рік був останнім спокійним роком Росії, вважає, що Кремль спробує взяти реванш за розвал Радянського Союзу і, ймовірно, незабаром розв'яже нову війну, передають Патріоти України 17 лютого 2020 року.

«Розвернеться невидима світу, на щастя (це дуже добре, що невидима) запекла боротьба за прийняття певних рішень. Якщо рішення ці будуть прийняті, на все про все піде 2-3 тижні, то тоді ми опинимося з вами в зовсім іншій країні і, можливо навіть, в іншому світі», - заявив політолог в ефірі «Ехо Москви».
При цьому він не уточнив, з ким саме буде воювати Росія, згадавши про «геополітичний ревізіонізм». «З ким Росія захоче, з тим вона і почне воювати, ви ж розумієте. Ми ж хочемо світ, бажано весь», - зазначив він і додав: «Ми не знаємо, що нас чекає. На щастя, більшість наших співвітчизників не уявляє, що нас може очікувати».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...