З архіву ПУ. Поправилася на 22 кг: У мережі показали розповнілу Мілу Йовович

Актриса знаходиться на останньому місяці вагітності.

У мережі з'явилися фотографії розповнілої на останніх місяцях вагітності голлівудської актриси Міли Йовович, передають Патріоти України 10 січня 2020 року

Відома в усьому світі актриса знаходиться на останньому місяці вагітності, але тільки сильно мучиться від зайвої ваги і сильних набряків.

За всю вагітність актриса набрала близько 22 кілограмів. Це дуже велика вага. Через таке навантаження їй стало важко пересуватися, але вона не здається і регулярно виходити на прогулянки зі своєю сім'єю. «З кожним днем стає все складніше ходити, але я щаслива, що вагітність проходить добре, а малятко розвивається нормально. Вона повинна з'явитися на світ вчасно», - написала Міла в мікроблозі.

Найчастіше під час прогулянок актрису можна помітити в компанії її чоловіка і старшої дочки. У пари це буде вже третя дитина. До цього вагітність Міли закінчилася викиднем на четвертому місяці. Тому в цей раз вона дуже оберігає себе і тому не стала перевантажувати організм тренуваннями. «Можу зізнатися, що під час цієї вагітності я практично не займалася спортом, тому що у мене виникла суперпаранойя, і я намагалася бути якомога обережнішою, щоб уникнути будь-якого можливого ризику викидня», - поділилася Міла.

Папарацці вдалося зняти артистку під час однієї з прогулянок по Беверлі-Хіллз. Для сімейного виходу Міла вибрала комфортний наряд - вільну футболку в смужку, джинси і черевики на пласкій підошві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це не Patriot": Військовий експерт розповів, чим українці могли збити бомбардувальник Ту-22М3

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:56

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський заявив, що Сили оборони Україні могли збити російський літак Ту-22М3 власноруч розробленою системи протиповітряної оборони, передають Патріоти України. "Якби не було офіційних підтверджень, я б сказа...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...