З архіву ПУ. "Просто кинули і втекли з позицій": У мережі показали трофей українських розвідників після візиту на позиції бойовиків "ДНР"

Увечері в середу, 6 червня, українські військовослужбовці здійснили вилазку на позиції бойовиків проросійського угруповання "ДНР" в районі Авдіївської промзони на Донбасі.

Про це на своїй сторінці в Facebook у червні 2018 року написав український волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

Відзначається, що бійці розвідувальної групи одного з підрозділів 92-ї окремої механізованої бригади вибралися на позиції противника на передовій бойових дій і забрали звідти автомат.

"Причому сепари настільки привільно себе почували, що до зброї не був пристебнутий магазин. Все сталося настільки несподівано для сепаратистів, що автомат вони просто кинули і втекли з позицій", - написав Мисягін.

"Хрест-то, скрепний, православний", "Судячи з газового поршня, за зброєю стежили", - прокоментували подію в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...