З архіву ПУ. "Псевдо-кіборг отримав своє": У Києві жорстко провчили нахабного шахрая (фото)

У Києві чоловік просив гроші, представляючись учасником бойових дій на Донбасі.

Про це розповів учасник АТО, активіст Євген Карась на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України 12. червня 2018 року.

Шахрай зайшов у кафе в камуфляжній формі, і попросив у ветеранів АТО шість гривень на каву. Коли у нього запитали, де він служив, той відповів: "окремий добровольчий батальйон "Кіборг".

"Псевдо-"кіборг" отримав своє. І шеврони зрізав. Пізніше намагався пояснити, що обмовився, коли казав, що воював. Натомість член громадської організації "Кіборг" і просто волонтер, а не солдат... Друзі. Активісти. Солдати. Ветерани. Бийте..." - написав Карась.

У мережі звернули увагу на татуювання батальйону "Донбас", і шеврон "батальйону Кіборг", який, за словами користувачів, можна придбати у мережі за 25 гривень.

Прокоментували Інцидент користувачі мережі: "Погодь, у нього форма вже є, так можна вести у військкомат легко, нехай контракт підписує". "Шеврон якийсь дикий, перший раз таке бачу". "25 грн на сайті знайшов". "А на гаманці ВДВ". "Такого гівна в ЗСУ не треба". "Дуже знайоме обличчя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...