З архіву ПУ. "Рожа не тріскається від накрадених сотень мільярдів тільки за 2020?": Омелян жорстко наїхав на Зеленського

Ексміністр звинуватив президента у тотальній брехні...

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян пише у січні 2021 року в Facebook, що проблема не в Буковелі, Омані, «ці руки нічого не крали», «я нічого не знаю, але все зроблю правильно, порадившись перш з народом», проблема - у брехні, передають Патріоти України.

"Якщо ти ставиш народу п'ять питань, а потім взагалі не повідомляєш про результат «опитування» і твоя монобільшість не голосує за жодну позитивну відповідь - ти брешеш, що тобі цікава чиясь думку, крім думки твоїх друзів".

Омелян пише, що "якщо ти вводиш третій локдаун поспіль без жодного пояснення і обґрунтування, а рішення ввести його дивним чином збігається з відпусткою «95 Кварталу» - всі розуміють, що ти це робиш тільки для того, щоб в підсумковій декларації вписати ще кілька мільйонів. Коли ти забороняєш роботу ресторанів, кафе, торговельних центрів, а на гірськолижному курорті твого друга тиснява тисяч людей без масок - це «Велюр-2». Коли ти вранці шкодуєш за розстріляними іранськими ракетами російського виробництва пасажирам і екіпажем літака МАУ, а сам через півгодини з безтурботною посмішкою Дон Жуана фотографуешся на дорогому курорті України, де капучино коштує 200 грн - це свинство. І всі відразу згадують, що в минулому, в день загибелі авіалайнера, ти грів пузо в Омані і 48 годин не міг повернутися до Києва. А потім ще тиждень вичавлював із себе, що винен не екіпаж МАУ, а Тегеран. Хоча, вбивць давно вже всі назвали, а ти ніяк не міг, тому що Москва так сказала".
"Шостий відпочинок за рік шостого президента країни, в перманентних кризах - елементарна совість взагалі є? Рожа не тріскається від накрадених сотень мільярдів гривень тільки за 2020? Ти ж обіцяв піклуватися про бідних - то чому вони платять ще більше, а отримують ще менше? Ні, ми добре пам'ятаємо, що ти, як справжній наперсточник на ринку, нам «нічого не винен», а й ми теж не винні акторам погорілого театру. І нам не потрібно відключати когось від Твіттера або Інстаграма, можеш перепитати у Януковича", - написав ексміністр.

Варто нагадати, що сам Володимир Омелян, у якого вся трудова кар'єра пройшла в Кабінеті міністрів (віл спеціаліста другої категорії до міністра), 2018 року був звинувачений у незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації. Як то кажуть, "точку зору визначає місце сидіння"...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...