З архіву ПУ. "Сашенька очень не любит Украину и надеется, что "будем вас всех стрелять": У Києві спіймали нахабного сепаратиста (відео)

У Києві спіймали чоловіка, який викрикував сепаратистські "гасла" і негативно відгукувався про українців.

Про це написав у Facebookі виставив відповідне відео учасник проекту «Зважені і щасливі» Микола Ворошнов, передають Патріоти України.

"А я ж нічого, я просто хотів купити собі водички з газіками на ранок, а тут таке.... Знайомтесь, це - Сашенька....Сашенька дуже не любить Україну і має надію що: "будем вас всех стрелять"....", - написав Ворошнов.

Під постом посипалися коментарі небайдужих. "Друже, звичайно респект тобі! Але, по-моєму, ти потрапив не на сепаратюгу, а на звичайного алконавта, який собі пригод шукав. Дав би йому в бубон пару раз, та й не псував би собі настрою!", "Що в тверезого на умі те в п'яного на язиці", "Молодому чоловіку дякуємо, за те що не залишився байдужим до його слів. Дійсно їх по всій Україні розмножується як метастази дуже багато", "Тільки так чистити святу землю Київської Русі! Маленьке зауваження, сендвіч в обмін на паспорт з тризубом, а як він буде у путлера отримувати паспорт рассеи це вже його проблеми!!!", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...