З архіву ПУ. Сепаратист, який організовував "ЛНР", йде у Верховну Раду "під крилом" Медведчука (фото, відео)

Струк іде самовисуванцем, але при цьому використовує символіку політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя".

Володимир Струк

Про це у Facebook повідомив журналіст Євген Спірін, який опублікував фото підкупу виборців скандальним кандидатом, передають Патріоти України 14 червня 2019 року.

"Володимир Струк зараз іде у депутати по 113 округу, північ Луганщини. Струк відомий тим, що у 2014 році озброював бойовиків "ЛНР" і брав участь у засіданні 5 травня, на ньому оголосили про проведення референдуму і передачу влади Валерію Болотову", — написав він.

Спірін зазначив, що Струк іде самовисуванцем, але при цьому використовує символіку політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя". За словами журналіста, політик подібною агітацією вже займався у 2012 році, коли йшов у депутати від "Партії регіонів".

Зазначається, що Струк у 2014 році підтримував бойовиків "ЛНР" і був одним із організаторів "референдуму". Він активно виступав на мітингах бойовиків і відкрито агітував за відділення регіону від України.

Додамо, що раніше Служба безпеки у відповіді юристу Масі Найєму зазначила, що Струк все ще не отримав підозри у справі, яка тягнеться кілька років і стосується його причетності до сепаратистських процесів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...