З архіву ПУ. "Щастя і гірко молодим!": Потап виголосив весільний тост на честь Тіни Кароль і Дана Балана (відео)

Олексій Потапенко також зазначив, що публіці більше подобаються придумані історії.

Дан Балан і Тіна Кароль

Продюсер і музикант Олексій Потапенко (Потап) склав тост, який міг би виголосити на весіллі Дана Балана і Тіни Кароль. Про роман цих артистів вже давно ходять чутки, тому Оля Полякова в розмові з Потапом вирішила пофантазувати, передають Патріоти України 22 травня 2020 року.

«Уяви собі, що тобі потрібно сказати тост на весіллі Тіни і Дана. Але ти випив сироватку правди і можеш говорити тільки правду», - поставила Полякова умова Потапу.

Той назвав це фантастикою, але постарався. «Дорогі Тіна і Дан, я ніколи не вірив в ваш роман», - почав він, згадавши про продюсерські плани і фантазії фанатів. «Бог його знає, це чорт вас поплутав або дійсно любов. Тіночка і Дан, бажаю вам щастя і гірко молодим"», - додав Потап.

Він також зазначив, що публіці більше подобаються придумані історії. «Ось вони два роки за ручку тримаються. Якби ми з тобою за кущем за ручку трималися, а нас би сфотографували зі спини, всі говорили б про нас. Що ми розлучаємося, сім'ї руйнуються...», - впевнений Потап.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...