З архіву ПУ. "Слуга народу" відхрестився від скандально відомого ресторану і прийшов у Раду з "клоуном" (фото, відео)

Нардеп заявив, що з 2018 року не має відношення до власників ресторану "Велюр".

Микола Тищенко

Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що скандал із рестораном "Велюр" регулюватиметься згідно із законом, однак йому особисто нема за що отримувати покарання. Про це парламентар сказав у коментарі кореспонденту. Відео з'явилося на особистій сторінці Яна Доброносова у Facebook, передають Патріоти України 30 квітня 2020 року.

Зокрема, Тищенко запевнив, що не має жодного відношення до закладу, який працював під час карантину.

Микола Тищенко

"Я із 2018 року вже не маю відношення до власників", – сказав нардеп. Крім того, він позував на камери, тримаючи в руках дивну футболку. На ній був намальований клоун і напис "Все під контролем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...