З архіву ПУ. Соратниця Януковича видала цинічну брехню про Майдан і влаштувала скандал у прямому ефірі (відео)

Все почалося з того, що Лукаш влізла у виступ колишнього прокурора ГПУ Сергія Горбатюка, запевнивши, що "один майданівець убив іншого".

Олена ЛукашЕксміністерка юстиції часів президентства Віктора Януковича Олена Лукаш влаштувала скандал через історію нібито про вбивство активіста Майдану іншим учасником тих подій. Гаряча дискусія розгорілася в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" в п'ятницю, 21 лютого 2020 року, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Лукаш влізла у виступ колишнього прокурора ГПУ Сергія Горбатюка, запевнивши, що "один майданівець убив іншого". Більше того, вона озвучила імена ймовірних учасників конфлікту.

"Як ви отримали доступ до матеріалів справи?" – обурився нардеп від "Європейської солідарності" Володимир В'ятрович.

"Не раджу вам мене перебивати", – видала Лукаш, заявивши, що в реєстрі судових рішень зазначено, що "Сергію Дідичу, Герою України, переїхав голову майданівець, а інші майданівці його пограбували".

Після її слів студія вибухнула криками. Лукаш закликали перестати озвучувати неперевірену інформацію, вона ж виправдалася, що все знайшла в реєстрі.

"Закричали, закричали", – обурилася Лукаш. "У мене є папочка з матеріалами справи і кожен з вас закриє свій рот", – додала вона.

"Почекайте, ми тут говоримо про наслідки диктаторських законів. Пані Лукаш тоді була міністеркою юстиції. Це вона відповідальна за бійню на Майдані, навіть не представник "Беркуту!" – "вибухнув" В'ятрович.

Його підтримали інші гості студії, заявивши, що Лукаш бреше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...