З архіву ПУ. "Спотворила себе ботоксом!": Українську співачку-зрадницю розгромили через зовнішній вигляд

Підписники розкритикували зовнішність співачки.

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Москві, поділилася новим знімком, викликавши суперечки в мережі. Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На ньому вона позувала в білому халаті перед дзеркалом. "Наш світ – це дзеркало наших думок", – написала Лорак.

Зазначимо, що деякі користувачі мережі написали безліч компліментів Лорак, в той час як інші розкритикували зовнішність співачки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...