З архіву ПУ. "СССР проиграл 47 конфликтов, выиграв лишь один. Почему об этом не рассказывают в школе?" - блогер

Виявляється, за весь час свого існування, СРСР перемогу здобув тільки в другій світовій війні, та й то за підтримки союзників.

Про це у своєму блозі пише журналіст і волонтер Тім Златкін, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Все остальные 47 (!!!) военных конфликтов СССР ПРОИГРАЛ. Да-да, именно. Это ЕДИНСТВЕННАЯ победа Советского Союза за 70 лет.

Финляндия, Япония, Вьетнам, Афганистан, Ближний Восток и куча других точек на Земле, куда влазило советское правительство - чистый проигрыш и порой выплата контрибуций. Ну, не вышел каменный цветок из "победы мирового социализма"

Кстати, Иосиф Сталин не считал 9 мая днём победы. Он вообще это победой не считал. Ему нужен был кусок Европы куда пожирнее, о чём даже Гитлер не смел мечтать. Потому в Союзе и НЕ праздновали эту дату в течении 20 лет.

Остался один вопрос к МОНу, почему об этом не рассказывают в школе?"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Згадали про цікавий нюанс: У Бундестазі заявили, що введення в Україну військ однієї країни НАТО не означатиме залучення у війну всього Альянсу

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:45

Розміщення наземних військ однієї з країн НАТО в Україні не зробить автоматично всі інші країни Альянсу сторонами конфлікту, свідчать дані аналізу дослідницької служби нижньої палати німецького Бундестагу. Про це пише DPA в п’ятницю, 29 березня, переда...

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...