З архіву ПУ. "Так вважає більшість громадян України": Ексрегіонал-утікач розповів, що українці думають про Росію (відео)

На Росії визнали, що втратили Україну.

Через 7 років після окупації Криму і початку війни на Донбасі в Росії визнали, що Москва втратила Україну, а більшість українців вважають РФ ворожою державою. Про це заявив "регіонал" Євген Копатько, який живе в Москві і напередодні дав інтерв'ю одному з російських пропагандистів. На його висловлювання звернув увагу український журналіст і блогер Денис Казанський, який в своєму блозі на YouTube опублікував фрагмент виступу Копатько, передають Патріоти України.

"Так вважає більшість громадян України", - заявив Копатько.

В інтерв'ю російському пропагандисту він визнав, що Росія втратила Україну і українців, які стрімко віддаляються від Росії і вважають РФ ворожою державою після початку окупації Криму і вторгнення на Донбас.

Копатько розповів росіянам, що, навіть якщо раптом Сполучені Штати відступлять від своєї підтримки України, населення країни не змінить свого ставлення до Росії, оскільки розрив досяг критично значної величини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...