З архіву ПУ. Тепер їжте "рускій мір" досхочу: Сумна історія українофобської сім'ї, яка втекла до Росії від "репресій Хунти"

Сім'я ватників з Дніпра втекла від "фОшистів" у Росію до "кращого життя". Тепер живуть у будинку з обдертими шпалерами, без грошей і документів.

Користувачів інтернету розбурхала історія сім'ї прихильників "русского міра", які втекли з Дніпра в Росію від "репресій". Відповідний пост розміщено на сторінці Vitauskas у Twitter, передають Патріоти України.

"Вони хотіли в "русскій мір", і їхня мрія збулася. Сім'я ватників з Дніпра втекла від "фОшистів" у Росію до "кращого життя". Тепер живуть у будинку з обдертими шпалерами, без грошей і документів. А органи опіки погрожують відібрати неповнолітніх дітей", - сказано в повідомленні.

Як уточнює mk.ru, сім'я з шістьма дітьми перебралася в Смоленську область у кінці зими 2017 року, нібито рятуючись від "репресій". За словами жінки, після Майдану і початку бойових дій на Донбасі жити в Україні стало гірше.

"Говорити рідною не дозволяли. Школи російські позакривали всі. А у мене діти ніякої іншої мови не розуміють. Вони скотилися на повні "двійки", так як математика на українській, Пушкіна викладають як зарубіжну літературу, Гоголя... З розуму всі посходили?! Дніпропетровськ завжди був російським містом, тому, може бути, наших тут затискали ще сильніше, ніж всюди", - заявила вона.

Жінка обурилася, що в Україні їх змушували платити податок на АТО, але найбільше лякало те, що можуть забрати на фронт.

Тепер же сім'я "біженців" скаржиться, що в Росії їм виявилися не раді. У них можуть відібрати дітей, а їх самих депортувати через порушення міграційного законодавства. Крім того, і сусіди до них налаштовані вороже: спочатку отруїли кота, потім собаку.

Видання додає, що сім'я живе дуже бідно, шпалери здерті зі стін, оголилася бетонна основа. У будинку взимку дуже холодно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....