З архіву ПУ. ТОП-5 фейкових міфів про схуднення

Ці міфи які приносять шкоду, а не користь. Через них ви, можливо, і не можете позбутися від зайвих кілограмів.

З давніх-давен мільйони людей пробували незліченні способи схуднути і дотримувалися порад так званих гуру по зниженню ваги. Але деякі з цих способів давно застаріли і насправді ніяк не допомагають знайти стрункість. WomanEL розповідає про кілька міфів, які приносять шкоду, а не користь, передають Патріоти України.

Їжте менше, рухайтеся більше

Хронічний голод і виснаження поживних речовин змінюють наш метаболізм і біохімію, змушуючи нас утримувати жир і руйнувати м'язову тканину. І ніяка сила волі не є настільки сильною, щоб подолати природні сигнали голоду.

Потрібно голодувати після тренування

Важливо заправляти своє тіло білком, вуглеводами і корисними жирами. Вуглеводи поповнюють запаси глікогену в м'язах, які використовуються під час тренувань. Білок допомагає відновлювати невеликі розриви в м'язах, а жир підвищує ситість.

Їжте все знежирене

Знежирені продукти містять багато цукру або натрію, щоб вони були смачними. Тому вони не допоможуть схуднути. До того ж жир необхідний нам для поглинання найважливіших поживних речовин, включаючи вітаміни A, D, E і K.

Станьте веганами

Відмова від усіх продуктів тваринного походження, включаючи яйця і молочні продукти, не є вірним способом для схуднення. У багатьох веганів розвивається резистентність до інсуліну і переддіабет. І в кінцевому підсумку їм легше накопичувати жир в результаті вибору їжі, багатої вуглеводами. Ні, звичайно, вони можуть скидати зайві кілограми. Але їм потрібно вживати багату на поживні речовини їжу, яка врівноважує рівень цукру в крові, сприяє насиченню і скорочення калорій.

Їжте сніданок / відмовтеся від сніданку взагалі

Дослідження показують, що обидві ці стратегії можуть привести до втрати ваги. Ви повинні поспостерігати за власним організмом. Якщо ви без проблем справляєтеся без сніданку, то чому б не робити це? Але якщо ви переїдайте через відмову від нього, то краще не варто голодувати вранці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...