З архіву ПУ. "Цыганка возникла из неоткуда, сказала, что я скоро продам дом, выйду второй раз замуж и рожу ребенка, даже пол сказала… ": Відома телеведуча чекає на третю дитину (фото)

Телеведуча дійсно в квітні цього року вдруге вийшла заміж, і скоро знову стане мамою.

Відома актриса і телеведуча Тала Калатай, яка в квітні цього року вдруге вийшла заміж , скоро знову стане мамою. Вона щаслива в новому шлюбі і чекає на третю дитину. Радісною новиною Тала поділилася на своїй сторінці в Instagram, розмістивши сімейне фото з чоловіком, донькою і сином. Вона зізналася, що скоро їх сім'я стане більшою, передають Патріоти України 20 червня 2019 року.

Новий шлюб і дитину провідною нагадала циганка. Але тоді вона не надала цьому значення.

« Минулого літа мені на парковці зустрілася циганка, виникла з нізвідки, сказала, що я скоро продам будинок, який продаю, вийду вдруге заміж і народжу дитину, навіть підлогу сказала ... Я, звичайно, не повірила, відповіла - грошей не дам і взагалі , ви налякали мене дітей (в машині була Маня з подружкою) » , - розповіла Тала, в плани якої на той момент входила тільки продаж будинку.

« Я - людина, яка діє по розпланованого сценарієм. Але у Всесвіті були СВОЇ плани, які перевернули всю мою реальність. Я таки вийшла заміж. Я вам скажу, не без задоволення. І так, нас скоро буде більше !!! ТРОЄ !!! ТРОЄ дітей, до цієї цифри я все намагаюся звикнути », - зізналася майбутня багатодітна мати.

Нагадаємо, обранцем Тали став грузинський бізнесмен Лаша Шіхашвілі, який заради коханої переїхав до Києва і почав тут все з нуля.

Тала Калатай запам'яталася багатьом своїми ролями в серіалах «Леся + Рома», «Доярка з Хацапетівки», «Домашній арешт». Зараз вона веде програму «Новий день» на телеканалі «Прямий».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...