З архіву ПУ. "Тут ненавидять Україну та все, що із нею пов'язане", - Маркевич про район іспанської столиці Райо Вальєкано

Фанати футбольного клубу "Райо Вальєкано" постійно ображають українського форварда Романа Зозулю, через його допомогу українській армії.

Мирон Маркевич

Український тренер Мирон Маркевич поділився враженням відвідин району Мадриду Райо Вальєкано, передають Патріоти України з посиланням на Meta Ratings.

За словами Маркевича, тут ненавидять Україну та все, що із нею пов'язане. Тому українському форварду Роману Зозулі дістається від фанатів.

"Якось ми ветеранами збірної України їздили до Іспанії, були в його районі Райо Вальєкано. Ми там відчули їхнє ставлення до українців. Це кубло, вони ненавидять Україну і все, що пов'язано з нашою країною. Мені було все зрозуміло, я переконався в їхньому відношенні до України. Я не кажу, що там всі такі, але якась купка займається провокаціями. Ми там у них виграли з рахунком 6:1.

Іспанія - це Іспанія. Сильна держава у світовому футболі. Навіщо через купку придурків Зозулі псувати собі кар'єру? Його поважають і люблять в Альбасете", - сказав Маркевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...