З архіву ПУ. "Тварь, сволочь, подонок. Ты позвал его!": Пугачова влаштувала скандал відомому російському телеведучому

Відома співачка Алла Пугачова обрушилася з образами на російського телеведучого Андрія Малахова, який запросив в програму свого шоу її колишнього коханця, композитора Сергія Челобанова.

Сергій Челобанов і Алла Пугачова в молодості

Обурили Пугачову так звані спогади Челобанова про колишню кохану, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Під час передачі Челобанов заявив, що фактично може бути біологічним батьком двійнят Гаррі і Лізи, так як Пугачова нібито ще 30 років тому просила його здати сперму на зберігання і скористалася нею кілька років тому.
Після виходу передачі в ефір, як розповіли журналістам товариші Малахова, телеведучому надійшов дзвінок, про який він розповів лише найближчим. "Дзвінок, дивлюся: "Пугачова". Андрій, здається, досі не відійшов від жаху, цю історію він розповідає тільки найближчим, ми лише по чистій випадковості стали свідком розповіді, - переказали вони історію Малахова. - "Не кажучи "здрастуйте", починає: "Тварина, сволота, покидьок. Ти покликав його! Алкоголіка!" І повісила трубку".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...