З архіву ПУ. У Лівії при спробі виходу з оточення розгромили колону путінської ПВК "Вагнер"

Оголошено, що лівійська урядова армія не веде і не вестиме переговорів з терористами і їх московськими союзниками.

Війська уряду національної згоди Лівії і турецька армія продовжують наносити разючі удари по силам бунтівного генерала Хафтара і російської приватної військової компанії Вагнера. Як по оточеним на авіабазі Аль-Ватія, так і в інших місцях. При цьому турки і ПНС не поспішають займати території і вступати в ближній бій - довбають так, щоб не було кому чинити опір, передають Патріоти України 16 квітня 2020 року з посиланням на Selvestor Vivat.

«Оголошено про знищення колони бронемашин терористів Хафтара, що спробували покинути район Ельвшке і Бувейрат в Лівії. Так само ліквідовано склад озброєння терористів. У Хафтара ростуть втрати».
«Представники Лівійської армії заявили, що частина угруповання намагалася прорватися з оточення, в яке вони потрапили на авіабазі (Аль-Ватія) на захід від Тріполі. В результаті вогню угруповання прориву було повністю знищене. Особи, які намагаються втекти з авіабази, стають мішенню».
«За деякими даними, на авіабазі Аль-Ватія на захід від Тріполі в оточенні знаходиться не менше 140 військових РФ, включаючи офіцерів високого рангу, а також кілька офіцерів розвідки ОАЕ і третіх країн».
«Оголошено, що лівійська урядова армія не веде і не вестиме переговорів з терористами і їх московськими союзниками».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...