З архіву ПУ. У мережі показали знищення ворожого ПТРК на Донбасі (відео)

Дату і місце зйомки не називають.

У мережу виклали відео ліквідації бійцями ЗСУ позиції бойовиків на Донбасі, з якої противник обстрілював підрозділи ООС з протитанкового ракетного комплексу (ПТРК), передають Патріоти України 16 квітня 2020 року.

У Фонді «Повернись живим», на сторінці якого в соціальних мережах розмістили відео, уточнюють, що ці кадри «були зняті не сьогодні», проте дату і місце зйомки не називають.
«Протягом кількох тижнів з ПТРК випустили близько десяти ракет, жодна з яких, на щастя, не потрапила в ціль. Завдяки вдалим діям наших військових вдалося виявити і знищити ворожого стрілка», - йдеться в коментарі до відео.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане йому на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...