З архіву ПУ. Уфологи лякають кінцем світу: Першовідкривач Нібіру назвав дату початку Третьої світової війни, з інопланетянами

Батько-засновник квазі-навчання не говорить, чому «космічні боги» не скористалися чудовою нагодою. Адже за твердженням уфологів невидима планета Нібіру в цьому році максимально наблизилася до Землі. Наступною оказії чекати десятиліття.

Пришельцы с Нибиру

Нібіру має наблизитися до Землі в черговий раз в 2085 році. До такого висновку прийшов першовідкривач Нібіру, американський письменник радянського походження Захарія Ситчин, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цей містик вивчив велику кількість мов самостійно, в тому числі стародавніх народів Міжріччя, і в процесі вивчення шумерських текстів склав теорію про походження людського роду і космічних богів ануннаків, які правили цивілізаціями. Сітчин не просто описував найстаріші міфи найстарішої цивілізації шумерів, він намагався дати цьому якесь наукове обґрунтування і робив прогнози.

Найстрашнішим прогнозом першовідкривача Нібіру була Третя світова війна. Його міркування засновані на свитках Мертвого моря, які знайшли в 1945 році. Там йщлося про битву між «Синами світла і синами пітьми».

Згідно з прогнозом, на зламі епох Риби і Водолія почнеться війна всього людства з народом Персії (нинішній Іран), якому ануннаки передадуть таємні знаннями, і який стане наймогутнішим на Землі. Але об'єднане людство переможе, і тоді на нього нападуть самі аннунаки.

Їх інтерес на Землі складатиме лише золото, яке земляни не захочуть віддати. Але сили будуть нерівні, і війна завершиться після того, як прибульці насильно заберуть дорогоцінний метал. Незважаючи на загрозу кінця світу, у людства буде шанс вижити і почати нове коло еволюції.

Сучасні послідовники теорії Сітчина вважають, що в Ірані вірять в прогнози письменника, тому з таким завзяттям намагаються отримати ядерну зброю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...