З архіву ПУ. "Україна ще схлеснеться з Росією на непримиренних": Дудаєв напророчив російсько-українську війну за 19 років до її початку (відео)

Відео знято в далекому 1995 році, коли Україна ще була одним з найближчих союзників Росії.

Джохар Дудаєв

Лідер чеченського визвольного руху Джохар Дудаєв передрік анексію Криму і війну РФ з Україною за 19 років до того, як це сталося. Користувач Vitauskas в Twitter показав вражаючі кадри пророчих слів Дудаєва, передають Патріоти України.

Відео знято в далекому 1995 році, коли Україна ще була одним з найближчих союзників Росії. "У Криму ще буде бійня. Україна ще схлестнется з Росією на непримиренних. Поки Росія існує, вона ніколи не відмовиться від своїх амбіцій", - говорить перший президент Ічкерії.

Він підкреслює, що Україна і Білорусь - не єдині країни, які під себе намагатиметься остаточно підім'яти Кремль. Наступна після них мета - Європа. "Нарвалися на Афганістан, і апетити трошки зменшилися. А коли погоріли на Афганістані, то вирішили ідеологи і політики змінити політику - залучити Європу на свій бік і загравати з Європою. Щоб посилитися до Індійського океану, Близького сходу, Босфору, Червоного моря, а потім "шльопнути" і Європу", - попереджає видатний чеченський діяч.

Зовнішню політику російської влади він називає "звичайним рекетом". "Росія по суті справи рекетир. Вона погрозами, танками, армадами вибиває собі гроші", - підкреслив Дудаєв.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...