З архіву ПУ. Українському боксеру Московського патріархату дісталося "на горіхи" від ветерана АТО за "мир, дружбу, жвачку" з РФ (відео)

Колишній солдат не впевнений, що Усика можна назвати громадянином України.

Ветеран АТО і ведучий програми "Veterano Блог" Леонід Остальцев обрушився на українського боксера Олександра Усика з критикою за його невиразну громадянську позицію, передають Патріоти України 26 квітня 2020 року.

"Олександр, будучи чемпіоном світу з боксу, будучи українцем, а ви себе таким вважаєте, будучи чоловіком, який все ж чогось вартий, ви зобов'язані мати чітку і обґрунтовану позицію, а не півтори години "мир, дружба, жвачка", а зверху ще це присипати православ'ям і "дружбою у Христі", - заявив Остальцев.

Колишній солдат не впевнений, що Усика можна назвати громадянином України. "На вашому плечі, Сашко, такий же герб, як і на моєму, але, різниця між нами в тому, що я – українець. А ось чи можна так назвати вас – не знаю. Також різниця в тому, що я не пробачу тисячі убитих українців. і я, як і багато таких же як і я, є саме тим "добром з кулаками", про яке ви так часто говорите. У мене є зброя і є яйця, щоб його використовувати проти тих, хто бажатиме зла мені, моїм рідним і моїй країні. Так мене виховали, бо я – солдатів і чоловік", - сказав ветеран АТО.

Остальцев згадав свій попередній конфлікт з Усиком, де назвав боксера мавпою. "Хочу сказати, що ви навіть не мавпа - мавпи в цілому мирні тварини. Багато біди від них не буває. Вас, Олександр, я хочу назвати іншим словом - ви звичайний манкурт. І, звичайно, я запрошую до себе на розмову один-на -один, тому що відповідаю за свої слова і вчинки особисто і завжди", - додав Остальцев.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...